Beşiktaş Trabzonspor ilk 11'ler

Düzenleyen:
Beşiktaş Trabzonspor ilk 11'ler

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena'da Trabzonspor'u konuk ediyor. Siyah beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'a aynı anda forma verirken, bordo mavili takımda ise Ersun Yanal kanatlarda Bero ve Yusuf'un önünde gol silahı olarak N'Doye'ye görev verdi.

Spor Toto Süper Lig'de 10. haftanın en önemli maçında İstanbul'da karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Trabzonspor'da karşılaşmanın kadroları belli oldu. 

Şenol Güneş, sağ bekte Gökhan Gönül'e forma verirken, Cenk Tosun sağ kanatta, Aboubakar ise ileri uçta sahaya çıkacak. Trabzonspor'da ise Bero ve Yusuf kanatlarda yer alırken, Bordo Mavililer'in gol ayağı ise Dame N'Doye olacak. 

İşte iki takımın maç kadroları:

Beşiktaş: Fabri - Gökhan Gönül - Marcelo - Rhodolfo - Adriano - Atiba - Tolgay Arslan - Oğuzhan -Quaresma - Cenk Tosun - Aboubakar
Yedekler: Tolga, Beck, Atınç, Gökhan İnler, Kerim Frei, Olcay Şahan, Ömer Şişmanoğlu
Trabzonspor: Onur, Zeki, Uğur, Durica, Mustafa, Okay, Onazi, Mehmet, Bero, Yusuf, N'Doye
Yedekler: Esteban, Mustafa Yumlu, Jun-Suk, Ibanez, Aytaç, Akakpo, Muhammet Demir

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...