Şırnak, Derik ve Adana'da alçak saldırı! 4 yaralı

Düzenleyen:
Şırnak, Derik ve Adana'da alçak saldırı! 4 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak belediyesinde güvenlik güçleri tarafından yapılan arama sırasında patlama meydana geldi, 1 kişi yaralandı. Derik'te zırhlı araca yönelik düzenlenen saldırıda 3 polis yaralandı. Adana'da da polis kontrol noktası yakınlarına PKK'lı teröristlerce iki el yapımı patlayıcı ve ses bombasıyla saldırı düzenlendi.

Şırnak belediyesinde yapılan aramada patlama meydana geldi, bir güvenlik görevlisi yaralandı. Şırnak belediyesine atanan kayyumun ardından güvenlik güçleri tarafından belediye binasında yapılan aramada patlama meydana geldi. 

Patlamada 1 güvenlik görevini yaralandı. Konu ile ilgili Şırnak valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;

"İlimiz Şırnak Belediyesinde güvenlik kuvvetlerimizce yapılan detaylı arama esnasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca önceden yerleştirildiği değerlendirilen tuzaklanmış bir adet el yapımı patlayıcı patlamış, bir adet el yapımı patlayıcı da patlamadan etkisiz hale getirilmiştir. Meydana gelen patlamada bir güvenlik görevlimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Konu ile ilgili çalışmalar sürdürülmektedir" denildi.

Derik'te patlama: 3 yaralı

Mardin Derik'te zırhlı araca yönelik düzenlenen saldırıda 3 polis yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Mardin'in Derik ilçesinde teröristlerin önceden yola döşedikleri bombanın ejder tipi zırhlı aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu 3 özel harekat polisi yaralandı. Yaralanan özel polislerinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, yaralılar Derik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla alakalı inceleme başlatıldı. 

Adana'da terör saldırısı

Adana'nın Seyhan ilçesinde, polis kontrol noktası yakınlarına PKK'lı teröristlerce iki el yapımı patlayıcı ve ses bombasıyla saldırı düzenlendi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Küçükdikili Mahallesi'ndeki polis kontrol noktasına terör örgütü mensubu bir grup tarafından çiviyle desteklenmiş iki el yapımı patlayıcı atıldı. Patlayıcılar, ekiplerin bulunduğu alanın yanındaki kullanılmayan iki katlı binanın çatısına isabet etti. Olay yeri inceleme ekiplerin bölgede çalışma yaptığı sırada ise terör örgütü üyesi bir grup, polislerin yakınına ses bombası attı. Güvenlik güçlerinin havaya ateş açarak karşılık vermesi üzerine terör örgütü üyeleri ara sokaklara kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...