Mustafa Reşit Akçay 45 yıllık tarihi ezdi geçti!

Düzenleyen:
Mustafa Reşit Akçay 45 yıllık tarihi ezdi geçti!

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi’nde 22 maçta 2,41 puan ortalamasına ulaşan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Villarreal karşısında alınan galibiyetle 45 yıllık kupa tarihinin puan ortalaması en yüksek 3. teknik direktörü olarak tarihe adını yazdırdı.

Avrupa Ligi L Grubu'nda Villarreal'i 2-1 yenerek liderliğe yükselen Osmanlıspor adını Avrupa'ya duyurdu. Başkent ekibi, ilk kez katıldığı Avrupa Kupası'nda büyük bir başarıya imza atarken, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay da çıktığı 22 maçta 16 galibiyet, 5 beraberlik alarak ulaştığı 2,41'lik puan ortalamasıyla zoru başardı. Akçay, 1971-72 sezonunda ilk olarak oynanan 45 yıllık tarihi olan Avrupa Ligi'nde puan ortalaması en yüksek 3. teknik direktör oldu.

İLK SIRADA SİMEONE VAR

Listenin zirvesinde 2011-13 sezonları arası 17 maçta 2,47 puan ortalaması yakalayan Diego Simeone yer alırken, 2. sırada Glenn Roeder bulunuyor.

İşte o sıralama:

Mustafa Reşit Akçay 45 yıllık tarihi ezdi geçti!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...