Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldızlar geri döndü

Yıldızlar geri döndü

SPOR Haberleri

Fatih Terim, EURO 2016’da çıkan prim krizinin ardından kadroya almadığı Arda Turan’ın yanı sıra, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’ü Kosova maçının aday kadrosuna davet etti

A Milli Futbol Takımı'nın Kosova maçı aday kadrosunda büyük bir sürpriz yaşandı. Fatih Terim, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda patlayan prim krizinden sonra kadroya almadığı Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ü tekrar milli takıma davet etti. Prim krizinden sonra Fatih Terim ile Arda Turan arasında ağır bir demeç savaşı da yaşanmış ve futbol kamuoyu da uzun bir süre bu konuyla meşgul olmuştu.
Arda Turan, milli takım kadrosu açıklanmadan kısa bir süre önce Instagram hesabından, 'Hocamızla konuştuk ülkemiz için yeniden hep beraberiz inşallah...' notuyla paylaştığı fotoğrafla yeniden milli takıma döndüğünü haber vermişti...

BAŞAKŞEHİR'DEN 4 İSİM
Terim, öte yandan Süper Lig lideri Başakşehir'den üç yeni ismi göreve davet etti. Kaleci Volkan Babacan'ın yanı sıra Cengiz Ünder, Yalçın Ayhan ve Mehmet Batdal da Kosova maçının aday kadrosuna alındılar. Yalçın Ayhan'ın aday kadroya çağrıldığını öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadığı belirtildi.
Fatih Terim, Feyenoord'da forma giyen Bilal Başacıkoğlu'nu da kadroya çağırarak büyük bir sürpriz daha yaptı.
Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Mor ise cezası nedeniyle kadroda yok.

EMRE ÇOLAK 4 YIL SONRA
Deportivo La Coruna'da forma giyen Emre Çolak da 4 yıl aradan sonra milli takıma davet edildi. Çolak sezon başında gittiği İspanyol ekibinde gösterdiği performans ile dikkatleri çekmişti. Emre forma giydiği 7 maçta 1 gol atıp, 1 de asist yaparken takımının hücumdaki kilit ismi olarak ön plana çıkmıştı. Emre Çolak ayrıca kulübün sponsorlarından birinin taraftarlar arasında yaptığı oylama sonucunda, "Deportivo'da eylül ayının oyuncusu" ödülüne layık görülmüştü.

İŞTE ADAY KADROMUZ
KALECİLER: Harun Tekin (Bursaspor), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir FK),
DEFANS: Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Gökhan Gönül (Beşiktaş), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (SC Freiburg), Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen), Yalçın Ayhan (Medipol Başakşehir FK), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)
ORTA SAHA: Bilal Başacıkoğlu (Feyenoord), Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Emre Çolak (RC Deportivo de La Coruna), Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Tolga Ciğerci (Galatasaray)
FORVET: Arda Turan (FC Barcelona), Volkan Şen (Fenerbahçe), Burak Yılmaz (Beijing Guoan FC), Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (FC Twente), Mehmet Batdal (Medipol Başakşehir), Yunus Mallı (Mainz 05)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...