Teşvik dört yıl daha uzuyor

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Teşvik dört yıl daha uzuyor

Ekonomi Haberleri  / İHA

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 5084 sayılı teşvik uygulamasının 1 Ocak 2013 tarihinden geçerli olmak üzere 4 yıl daha uzatılacağını açıkladı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 5084 sayılı teşvik uygulamasının 1 Ocak 2013 tarihinden geçerli olmak üzere 4 yıl daha uzatılacağını açıkladı. nbsp;
Ankara'da, teşvik konusunun gündeme geldiğini ifade eden İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, ''Yasaya ilişkin Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, genişletilmiş il başkanları toplantısında müjdeyi yineledi ve bakanlar kurulu toplantısında konunun Pazartesi günü ele alınacağını ve en kısa sürede yasallaşacağını açıkladı'' dedi.
Teşvikin, 4. bölge illerde 4 yıl, 5. bölge illerde 5 yıl ve 6. bölge illerde 6 yıl uzatılacağını ifade eden Metin Kaşıkoğlu, merakla beklenen uygulamanın 1 Ocak 2013 tarihinden geçerli olmak üzere ilde 4 yıl daha uzatılacağını ifade ederek "İlimize büyük katkı sağlayan teşvikteki sürenin uzatılmasının ilimiz ekonomisine hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.


Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...