Mourinho neşteri vuruyor

Mourinho neşteri vuruyor

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen Manchester United, kötü gidişatın çözümünü kadro revizyonunda buldu... Ocakta yolcu çok...

Avrupa Ligi A Grubu mücadelesinde aldığı 2-1'lik Fenerbahçe yenilgisi sonrası Manchester United'da teknik direktör Jose Mourinho operasyon sinyalleri veriyor. Ada basınına göre Mourinho, en az 8 oyuncuyla yolları ayırma kararı alırken, bu isimleri bir rapor halinde yönetime sunacak. Bu isimler arasında forma şansı bulmakta zorlanan ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da taliplileri arasında yer aldığı Memphis Depay da bulunuyor. Kendini Mourinho'ya gösterememiş diğer isimler olarak kadro dışı kalan Alman Bastian Schweinsteiger, Arjantinli stoper Marcos Rojo, İtalyan sağ bek Matteo Darmian ve Fransız orta saha Morgan Scheiderlin gösteriliyor. Ayrıca Lingard gibi bazı genç ama tecrübesiz oyuncuların da kiralanması gündemde.

SCHOLES ÜSTÜNÜ ÇİZDİ!
Uzun yıllar Manchester United'da forma giydikten sonra şimdilerde televizyon yorumculuğu yapan Paul Scholes, Fenerbahçe Stadı'nda epey zor anlar yaşamış! Bir başka gazetecinin fark ederek sosyal medyadan paylaştığı Fenerbahçe maçı esame listesi notlarına göre Scholes, "Rojo büyük bir endişe kaynağı" cümlesini kağıda yazarken, Mourinho'nun ismi üzerine attığı çarpı da dikkat çekti. Fenerbahçe logosunun da yer aldığı fotoğraf Ada basınında geniş yankı buldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...