'Aziz Yıldırım'ı suçlamamı o söyledi'

/ Kaynak: İHA
'Aziz Yıldırım'ı suçlamamı o söyledi'

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası Burak Yıldırım adlı taraftarın bıçaklanarak ölmesiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Burak Yıldırım'ın arkadaşı olduğunu belirtip olay sonrası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı suçlayan şahıs, bu suçlamayı kendisine bir tribün liderinin yaptırdığını söyledi. nbsp;2 Mayıs 2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından kameraların karşısına geçen İ.G., Burak Yıldırım'la olay sırasında birlikte olduğunu belirtmiş ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı suçlamıştı. Konuyla ilgili Eyüp Adliyesi'nde ifade veren İ.G., kameralara yalan söylediğini, bu suçlamayı kendisine bir tribün liderinin yaptırdığını söyledi.
İşte o ifade:
"Ben 12.05.2013 günü 23.30 sıralarında arkadaşı E.Ş. ile beraber metrobüs ile Edirnekapı istikametine doğru yolda iken arkadaşım E.Ş.'yi tribünden beraber tanımış olduğumuz H.T. isimli şahıs aradı ve Burak Yıldırım'ın Edirnekapı'da bıçakla yaralanarak Bezm-i Alem Hastanesi'ne kaldırıldığını söyledi. Ben E. ile beraber Burak Yıldırım'ı tanıdığımız için yardımcı olmak amacıyla Bezm-i Alem Hastanesi'ne geldik. Orada başka taraftar grubu da vardı, daha sonra 13.05.2013 günü saat 00.30 sıralarında Fenerbahçe tribün lideri olan Sefa K. isimli şahıs hastane bahçesine geldi ve beni yanına çağırdı. Bana olay anında oradaymışım gibi kameralara röportaj vermemi söyledi. Beyaz TV kameralarına 'bu kanı Aziz Yıldırım sıçratmıştır' dememi söyleyerek telkinde bulundu. Kendisinin amacı Aziz Yıldırım'ı kötületmek ve zor duruma düşürmek içindir. Ben de bunun üzerine kameralara karşı olayı görmüş gibi röportajda bulundum, ben röportajı kulaktan dolma bilgilerle verdim. Benim olayla ilgili herhangi bir görgüm ve bilgim yoktur. Söyleyeceklerim bundan ibarettir"
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...