Antalyaspor taraftarının gönlünü Eto'o aldı

Düzenleyen:
Antalyaspor taraftarının gönlünü Eto'o aldı

SPOR Haberleri

Kırmızı beyazlı takımın sahasında Gençlerbirliği'ni Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'nun penaltıdan kaydettiği golle 1-0 mağlup ettiği maçın ardından, taraftar gruplarıyla Antalyasporlu futbolcular arasında yaşanan gerginliği Eto'o yumuşattı.

Maçın sonunda taraftar grupları, davet etmelerine rağmen tribünü selamlamadan sahadan ayrılan futbolculara tepki gösterdi. Soyunma odasına inen futbolcular taraftarın tepkisi üzerine sahaya tekrar döndü. Takım kaptanı Eto'o'ya gelmediği ve takımı getirmediği için sitem eden taraftarların gönlünü yine Eto'oa aldı. Antalyaspor yense de yenilse de takımın tiribünlere gelmelerini isteyen taraftar takımın herzaman yanlarında olduklarını söylediler. Eto'o sağ ayağından sakatlandığını ve acil doktor ra gitmesi gerektiği için gelmediğini söyledi. Tercümanı aracılığıyla taraftarın farklı ve herşeyden önemli olduğunu söyleyen Eto'o bu durumun bir daha tekrarlanmayacağı sözünü verdi. 
Etoo taraftarla özçekim yapıp onları selamladıntam sonra stattan ayrıldı. Diğer futbolcularda taraftarı arkasına alarak özçekim yaptı 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...