Hırsızlık zanlısını vatandaşlar yakaladı

Düzenleyen:
Hırsızlık zanlısını vatandaşlar yakaladı

YAŞAM Haberleri

Mersin’de pazardan alışveriş yapan bir kadının cüzdanını çalarak kaçan kişi, vatandaşlar tarafından yakalandı. Yakalandıktan sonra öfkeli kalabalık tarafından tartaklanan şüpheli, daha sonra polise teslim edildi.

Merkez Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, pazar alışverişini tamamladıktan sonra evine dönen Meltem Yaman’ın (33) yanına yaklaşan bir kişi, çantasındaki cüzdanını çalarak kaçmaya başladı. Durumu fark ederek bağırmaya başlayan kadının çığlıklarına yetişen vatandaşlar, şüphelinin peşine düştü. Hırsızlık şüphelisi Muzaffer A. (28), pazar yerinin kalabalık olması nedeniyle fazla uzaklaşamadan yakalandı.

Yakalandıktan sonra Meltem Yaman’ın bulunduğu yere getirilen zanlı, çevredeki öfkeli vatandaşların tepkisiyle karşılaşırken, bazı kişiler tarafından da tartaklandı. Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edilen Muzaffer A., gözaltına alınarak Mağazalar Polis Merkezi’ne götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...