'Üzerime ilk toprağı Hatice atsın' notu bırakıp canına kıydı

Düzenleyen:
'Üzerime ilk toprağı Hatice atsın' notu bırakıp canına kıydı

YAŞAM Haberleri

Antalya'da kendini iple asarak intihar eden 29 yaşındaki Dursun Doğan, "Sabahı görmezsem üzerime ilk toprağı Hatice atsın" yazılı not bıraktı.

Antalya'nın Kepez ilçesi Baraj Mahallesi 5934. Sokak'taki tek katlı evde yaşayan ve eşinden ayrıldığı için bir süreden bu yana psikolojik sorunları bulunan Dursun Doğan, bunalıma girdi.

BİRKAÇ KEZ İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Birkaç kez intihar girişiminde bulunan Doğan, mesleği boyacılığı da bırakıp evde ailesiyle birlikte yaşamaya başladı.

İŞE GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN KARDEŞİ, İPTE ASILI HALDE BULDU

Sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan kardeşi Erkan Doğan, ağabeyini giriş kapısı üzerindeki yağmurluğa ipte asılı halde buldu. Durumu babasına haber veren Erkan Doğan, ipi keserek ağabeyini kurtarmak istedi. Olayın bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Dursun Doğan'ın öldüğünü belirledi.

"VASİYETİMDİR, ÜZERİME İLK TOPRAĞI HATİCE ATSIN"

Sinir krizi geçiren ailesi, Dursun Doğan'ın odasında bir deftere yazılı "Vasiyetimdir. Ben eğer bugün sabahı görmezsem üzerime ilk toprağı Hatice atsın. Herkes hakkını helal etsin, ben helal ettim." notunu buldu.

BABA "HATİCE DİYE BİRİNİ TANIMIYORUZ" DEDİ

Baba Hüseyin Doğan, Hatice adlı kişiyi tanımadıklarını, oğlunun intihara eğilimli olduğunu söyledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Doğan'ın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...