Göztepe zirve yolunda Boluspor'la karşılaşacak

Düzenleyen:
Göztepe zirve yolunda Boluspor'la karşılaşacak

SPOR Haberleri

TFF 1. Lig'de 10. haftaya 18 puanla 3. sırada giren Göztepe, bugün 2. sıradaki Boluspor'la kendi sahasında karşılaşacak.

Boluspor'un 2 puan gerisinde yer alan sarı-kırmızılı ekip, rakibini yendiği takdirde 2. sıraya yükselecek. Ligde 6 maçtır yenilmeyen, iç sahada mağlubiyeti bulunmayan Göztepe'nin rakibi Boluspor ise bu sezon deplasmanda 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Göztepe'de attığı 6 golle en golcü ismi Adis Jahovic'in yanı sıra Gökhan Karadeniz kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecek. Tanju Kayhan ve Yavuz Aygün'ün takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğü sarı-kırmızılı ekipte, hafta içinde burnu kırılan ve ameliyat olan kaleci Göktuğ Bakırbaş ise antrenmanlarda maskeyle yer aldı.
Rakibiyle liglerde daha önce 26 maça çıkan Göztepe, bu müsabakalarda sahadan 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgiyle ayrıldı.
Doğanlar Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Göztepe-Boluspor maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Bu sezon Süper Lig'de 6 maçta görev yapan Bülent Yıldırım, 1. Lig'de ise ilk müsabakasına çıkacak.

- "Kalbimiz Göztepe'ye feda olsun"

Göztepe Kulübünün, Organ Bağışı Haftası kapsamında İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ile iş birliği yaptığı ve "Kalbimiz Göztepe'ye feda olsun" projesini hayata geçirdiği bildirildi.
Bu doğrultuda, isteyenlerin Boluspor maçı öncesinde Doğanlar Stadı çevresinde açılacak stantlardan bilgi alabileceği ve organ bağışında bulunabileceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...