Potada dev karşılaşma

Düzenleyen:
Potada dev karşılaşma

SPOR Haberleri

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, Spor Toto Basketbol Süper Ligi beşinci hafta maçında Trabzonspor Medical Park ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Arena’daki karşılaşma NTV Spor’dan naklen yayınlanacak. Zorlu mücadele saat 17:00’de başlayacak.

Son olarak EuroLeague'de Real Madrid deplasmanına konuk olan sarı kırmızılı ekip, mücadeleden 90-81 mağlup ayrıldı. Vladimir Micov 17 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Alex Tyus 14, Emir Preldzic 10 sayıyla oynadı. Sarı-Kırmızılılar, THY EuroLeague’de 11 Kasım 2016, Cuma günü saat 20:00’de Olmypiakos ile Abdi İpekçi Arena’da karşı karşıya gelecek.

BSL’nin dördüncü haftasında Gaziantep Basketbol’u 72-79 mağlup elen Galatasaray Odeabank’ta Blake Schilb 18, Sinan Güler 16, Alex Tyus 12 sayı kaydetti. Sarı-Kırmızılılar, BSL’nin altıncı haftasında 13 Kasım 2016, Pazar günü Ülker Sports Arena’da Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...