Malatya'ya şehit ateşi düştü

Düzenleyen:
Malatya'ya şehit ateşi düştü

GÜNDEM Haberleri

Adana´da terör örgütü PKK yandaşlarınca yapılan izinsiz gösteride güvenlik güçlerine açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Yeli'nin Malatya'daki baba ocağına ateş düştü.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Çukurova Caddesi'nde terör örgütü PKK yandaşlarının yaptığı izinsiz gösteride güvenlik güçlerine molotof kokteyli ve taşlı saldırıda bulunuldu. Bu arada Açılan ateş sonucu ağır yaralanan polis memuru Mustafa Yeli, hastanede şehit oldu. Malatya nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki polis memuru Mustafa Yeli'nin şehit olduğu haberini Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca mahallesindeki baba ocağına, polis yetkilileri sağlık ekibi eşliğinde verdi. Acı haberle şehit yakınları sinir krizleri ve baygınlıklar geçirdi. Şehit Mustafa Yeli’nin yarın öğle namazından sonra Malatya Şehir Mezarlığındaki şehitlikte son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...