Fatih Terim'e ulaşılamıyor

Düzenleyen:
Fatih Terim'e ulaşılamıyor

SPOR Haberleri

Türkiye-Kosova maçına sayılı günler kala Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesindeki düzenleme dikkatlerden kaçmadı.

Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde A Milliler adına kritik bir sınav olan Türkiye - Kosova maçı öncesi Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yapılan bir düzenleme dikkat çekti.

Futbolseverler, A Milli Futbol Takımı'nın teknik kadro sayfasına gitmek istediğinde ilginç bir ekran görüntüsü ile karşılaştı.

Sayfa pasife alındı!

TFF'nin resmi internet sitesinde daha önce 'teknik kadro' kategorisi olarak yer alan bölümün pasife alındığı görüldü. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yardımcılarının görev tanımının yer aldığı bu alanın artık ana sayfada yer almadığı, arama motorlarından 'milli takım antrenörleri' şeklinde arama yapıldığında ise hatalı bir linke gidildiği görülüyor.

Link tıklandığında sayfada, "Aradığınız sayfa bulunamadı. Lütfen girdiğiniz adresi kontrol ediniz" uyarısı ekrana yansıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...