Esad, halkın buğday tarlalarını yakıyor

/ Kaynak: CHA
Esad, halkın buğday tarlalarını yakıyor

DÜNYA Haberleri  / CHA

Suriye'de Esed yönetimine bağlı ordu, halkın buğday tarlalarını yakıyor. Halkın hasat yapmaya hazırlandığı buğday tarlaları, Esad ordusu tarafından fırlatılan roketlerle küle çevriliyor.

Suriye'de Esad yönetimine bağlı ordu, halkın buğday tarlalarını yakıyor. Halkın hasat yapmaya hazırlandığı buğday tarlaları, Esad ordusu tarafından fırlatılan roketlerle küle çevriliyor. nbsp;Muhalifler İdlib'in Eterib bölgesinde Esad güçleri tarafından çok sayıda buğday tarlasının yakıldığını bildirdi. Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan görüntülerde alev alan buğday tarlaları görülüyor. Ekinlerinin yandığını gören halk itfaiye araçlarının yanı sıra kendi imkanları ile ateşe söndürmeye çalışıyor. Muhalifler, hasadı beklendiği bir dönemde yapılan bu saldırıların halkı aç bırakmaya yönelik Esad'in bir hamlesi olduğunu söylüyor.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...