Toplantıda dikkat çeken kare!

Düzenleyen:
Toplantıda dikkat çeken kare!

GÜNDEM Haberleri

Org. Akar ile ABD'li mevkidaşı Dunford'un görüşmesindeki detay dikkat çekti. Joseph Dunford'un dosyasında "merhaba" kelimesini söylemek için yaptığı heceleme çalışması objektiflere takıldı.

Orgeneral Akar ile ABD'li mevkidaşı Dunford'un görüşmesinde Suriye ve Irak'taki gelişmeler ele alındı. Görüşmede FETÖ'nün ABD'deki faaliyetlerinden duyulan rahatsızlık da dile getirildi. Görüşmeden bir detay ise dikkat çekti. Joseph Dunford'un dosyasında "merhaba" kelimesini söylemek için yaptığı heceleme çalışması objektiflere takıldı.

KARŞILIKLI BİLGİ VE GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİ

Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Orgeneral Hulusi Akar ile ABD'li mevkidaşının yaptığı görüşmede, Münbiç'ten PYD/YPG terör örgütünün çıkarılması ile Rakka'daki son durum, Musul Harekatı, PYD/YPG terör örgütünün Suriye ve Irak'taki faaliyetleri ve bölgedeki mezhepsel çatışma riski konularında karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda, Orgeneral Akar ve ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford arasında gerçekleşen görüşmede, bölgesel güvenlik konuları ile Irak ve Suriye'de meydana gelen son gelişmelerin ele alındığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...