Avrupa'dan skandal bir karar daha!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Avrupa'dan skandal bir karar daha!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Avrupa Yargıçlar Birliği (AYB) FETÖ soruşturması kapsamında görevden alınan hakimlerle ilgili skandal bir karara imza attı. AYB, FETÖ'cü hakim ve savcılara yardım için bir fon oluşturdu. İsviçre de bu fonda yer alacağını açıkladı.

Avrupa Yargıçlar Birliği (AYB) FETÖ soruşturması kapsamında görevden alınan hakim ve savcılarla ilgili skandal bir karara imza attı. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında FETÖ terör örgütüyle ilişkili oldukları için görevden alınan hakim ve savcılara, Avrupa Yargıçlar Birliği (AYB) destek olacağını açıkladı. İsviçre Hakimler ve Savcılar Derneği de internet sitesinden yaptığı açıklamada, FETÖ'cü hainler için oluşturulacak olan yardım fonuna katılacaklarını duyurdu. İsviçre Hakimler ve Savcılar Derneği üyesi Thomas Stadelmann, FETÖ'cü hakim ve savcıları mağdur gibi göstererek, "Bizim yapacağımız küçük miktardaki maddi yardımın bu yaralı aileleri biraz olsun rahatlatacağına inanıyoruz, bu konuda bize bazı müracaatlar oldu" diye konuştu. Öte yandan Alman Hakimler ve Savcılar Derneği'nin de FETÖ'cü hainlere destek için oluşturulan bu fona 10.000 Euro katkıda bulunacağı, başka derneklerin üyelerinin de yardım toplamaya başladıkları öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...