Eskişehir’e 100 milyon liralık fabrika

Düzenleyen:
Eskişehir’e 100 milyon liralık fabrika

Ekonomi Haberleri

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren ODE, Çorlu’daki iki tesisine ek olarak Eskişehir’de yatırımına başladığı dev üretim tesisinde ilk fazı tamamladı.

2017 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanan yatırım devreye girdiğinde, ODE Yalıtım, sektörün en büyük kapalı alana sahip üreticisi olacak. Siyasi, ekonomik, jeopolitik olumsuzluklara rağmen 2015’te başladıkları yatırım atağına devam ettiklerini belirten ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Çünkü her zaman söylediğimiz gibi, biz bu ülkeye inanıyor ve geleceğe yatırım yapıyoruz. Eskişehir’de 75 dönüm üzerinde kurduğumuz fabrikamızın inşaat ve makine montajı bitti. Fabrika tamamlandığında, 100 bin metrekarelik kapalı alana çıkmış olacağız” dedi. Eskişehir’e 100 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını anlatan Turan, “Buranın açılmasıyla birlikte günlük 20 bin ton kauçuk köpüğü üretim kapasitesine kavuşacağız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...