Evinizin mimarı siz olun

Düzenleyen:
Evinizin mimarı siz olun

SAĞLIK Haberleri

Kadın-erkek fark etmiyor. Hemen herkes evindeki dekorasyon uygulamalarını kendisi yapmak, en azından katkıda bulunmak için çabalıyor.

CANAN ERASLAN

Bu çabanın sonucu olarak da dekorasyonla ilgili yayınlar, televizyon programları, yapı marketlerde dekorasyon uygulama fikirleri derken sektör büyüdü de büyüdü. Sektörde faaliyet gösteren markalar da bu meraka katkı için çalışmalarını hızlandırdı. Bu çalışmalardan biri de, “Mimar Benim” uygulamasını geliştiren Filli Boya tarafından 2012 yılında gerçekleştirildi.  Şirket, akıllı telefonlar için geliştirdiği uygulama ile kullanıcıların evini hangi renk boyayla daha güzel hissettiğini bulmasını, ona uygun malzemenin ne olduğunu ve kaça mal olacağını belirlemesine yardımcı oluyor. Seçiminize göre alışveriş listesi hazırlayan, maliyet hesabı yapan bu uygulama ile ‘eksik oldu git al, fazla oldu çöpe at’ sıkıntısından da kurtulmak mümkün. Söz konusu uygulama 2012’den bu yana yüz binlerce defa indirildi ve Apple tarafından ‘En İyi 10 Türk Uygulama’ arasında gösterildi..

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...