Aslan'a lig morali

Düzenleyen:
Aslan'a lig morali

SPOR Haberleri

Euroleague’de 5’te 0 çeken sarı-kırmızılılar, Schilb’in 24 sayıyla yıldızlaştığı maçı kazanarak ligde 4. galibiyetini aldı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Galatasaray Odeabank, sahasında Trabzonspor Medical Park’ı 90-84 yendi. THY Euroleague’de 5’te 0 çeken sarı-kırmızılılar bu galibiyetle moral buldu. Misafir ekip maça hızlı başladı ve 7-2 öne geçti. Bordo-mavililler ilk çeyreği de 19-18 üstün bitirdi. İkinci periyoda Schilb’in isabetli dış atışıyla (21-19) başlayan sarı-kırmızılılar, hızlı hücumlarda Göksenin Köksal’la skor üretti ve oyunda kontrolü sağladı. Savunma sertliğini arttıran ve rakibine kolay sayı şansı tanımayan bordo-mavililer, Erol Can Çinko’nun 17. dakikadaki üç sayılık isabetiyle yeniden öne geçti: 30-31. Periyodun son bölümünde Schilb ile art arda isabetler sağlayan ev sahibi, soyunma odasına 41-40 üstün gitti.
Sinan Güler kopardı
Maçın ikinci yarısına Sinan Güler ve Göksenin Köksal’ın baskılı savunmasıyla başlayan Galatasaray Odeabank son periyoda 68-64 önde girdi.  Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın son periyoduna Green ve Lee’nin basketleriyle başlayan Trabzonspor, 31. dakikada eşitliği sağladı: 68-68. Sinan Güler’in üst üste kaydettiği 5 sayıyla oyunda üstünlüğü yeniden ele geçiren sarı-kırmızılılar son 3 dakikaya 84-78 önde girdi. Çeyreğin kalan bölümünde rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Galatasaray Odeabank, sahadan 90-84 galip ayrıldı.  Bu sonuçla Galatasaray Odeabank, ligdeki 4. galibiyetini elde etti. Trabzonspor Medical Park ise 5. maçını da kaybetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...