Nazifoğlu'ndan hakem isyanı

Düzenleyen:
Nazifoğlu'ndan hakem isyanı

SPOR Haberleri

“Beşiktaş hakem korumasında” iddiasında bulunan Nazifoğlu, ayrıca “Bize çalınmayan penaltı Fener’e veriliyor, çifte standartlar bizde şüphe uyandırıyor” dedi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’da futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu, tarihi rakiplerini çok kızdıracak açıklamalarda bulundu. İçeride hem Trabzon’a hem de Başakşehir’e mağlup olan sarı-kırmızılı takım sergilediği performansla da eleştiri yağmuruna tutulurken, Nazifoğlu hakem yönetimlerinde çifte standart olduğunu savundu. “Çok başarılı olduğu söylenen, hakem koruması altındaki Beşiktaş’la 4 puan farkımız var” diyen Nazifoğlu “Beşiktaş’a 5 penaltı verilmiş, bize ise sadece 1 tane. Mete Kalkavan Kayserispor maçındaki yüzde yüz penaltımızı vermezken, Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında garip şeyler yapıyor. Yine Fırat Aydınus bizim net penaltımızı vermezken, Fenerbahçe’ye olmayan penaltıyı veriyor. Hakemlerin çifte standartlı kararları bizde şüphe oluşturuyor” çıkışında bulundu. 
Kazanmaya gideceğiz
Ligde çok şeyin değişebileceğini vurgulayan Nazifoğlu, “Başakşehir’le 6, Beşiktaş’la 4 puan farkımız var. Bu kapanabilecek bir fark. Hedefimizden kesinlikle sapmadık. Hatta Fenerbahçe’yi de yine çok şanslı görüyorum. Rekabet son haftalara kadar devam eder” değerlendirmesini yaptı. Fenerbahçe ile 11. haftada oynayacakları derbinin çok önemli olduğunu belirten tecrübeli yönetici, “O maça galibiyet için çıkacağız. Alacağımız sonuç bizim sıralamadaki yerimize büyük etki edecek. Ayrıca takımımızın moral ve motivasyonu için de bu galibiyete ihtiyacımız var. Kesinlikle kazanmak için sahada olacağız. Takımımıza, hocamıza olan güvenimiz tam” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...