Orman'dan rakiplere gönderme

Düzenleyen:
Orman'dan rakiplere gönderme

SPOR Haberleri

“Bizimle ilgili algı operasyonu yapılmasına asla izin vermem. Herkes bir kendine gelsin. Burası Beşiktaş Kulübü. Her mevzuyu Beşiktaş’ın üzerine yıkmaya çalışmasınlar”

Beşiktaş Kulübü, 2-1 kazandığı Trabzonspor maçı sonrasındaki hakemle kazandıkları yönündeki yorumları değerlendirdi. Kulübün resmi sitesinden siyah-beyazlı kulübe yönelik algı operasyonları yapıldığının altı çizildi ve “Trabzonspor maçı sonrası Beşiktaş’ın sahadaki üstünlüğünün sorgulanmaya çalışıldığını görüyoruz. Beşiktaş’ın hiç bir hakem hatasına ihtiyacı yoktur! Beşiktaş’ın başarısını hakemlerle izah etme çabası gülünç ama bir o kadar da vahim ve manidardır. Kamuoyuna açıkça ilan ederiz ki; Beşiktaş’a yönelik bütün bu algı operasyonları ve gelecekte hakemler üzerinden Beşiktaş’ın baskı altına alınma çabalarına ASLA izin vermeyeceğiz. Beşiktaş bugüne kadar olduğu gibi baskılı futboluyla, bundan sonra da Şerefiyle oynayıp Hakkıyla kazanacaktır” denildi. 
Nazifoğlu muhatabım değil
Ardından kulüp başkanı Fikret Orman açıklamada bulundu. Orman “Beşiktaş ile alakalı algı opersayonu yapılmasına izin vermem. Herkes bi kendisine gelsin, burası Beşiktaş Kulübü. Her mevzuyu Beşiktaş’ın üstüne yıkmaya çalışmasınlar. Her şey ahlakla yapılır. Sloganımız Efendi Beşiktaş. Ama bu demek değildir ki Beşiktaş üzerinden algı opersayonu yapılmasına müsade ederiz. Camiaları yöneten kişi ve başkanlar kendi kulüpleri ile ilgili açıklamalar yapmalı. Galatasaraylı Levent Nazifoğlu benim muhatabım değil. Ligin lideri Başakşehir, 2 puan üstümüzde. Onla ilgili değil de ligin ikincisiyle ilgili konuşmak imrenilen bir gözle bakıldığımızı gösteriyor. Hocaları, Napoli maçından sonra hakemle alakalı konuşma yapıyor. Herkes kendi işine baksın” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...