Rvp göze geldi

Düzenleyen:
Rvp göze geldi

SPOR Haberleri

Akhisar’da usta işi vuruşuyla takımını öne taşıyan Van Persie’nin golünden 13 dakika sonra aldığı darbeyle göz kapağı yırtıldı

Dirk Advocaat’ın Manchester United maçında oynatmayıp Akhisar’a sakladığı Robin van Persie dün şanssız bir an yaşadı. 26. dakikada golünü atan Hollandalı futbolcu 13 dakika sonra Serdar Kesimal’le girdiği bir pozisyonda gözüne darbe aldı. Yere yığılan yıldız oyuncu ayağa kalkamadı. Yapılan ilk kontrolünde göz kapağında yırtık olduğu görüldü ve sedyeyle saha dışına alındı. 
Yöneticiler yalnız bırakmadı
Stat dışında yaklaşık 15 dakika ambulans bekleyen Robin van Persie’yi doktorlar hastaneye götürmemeye karar verdi. Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan futbolcunun tomografisi temiz çıktı ve göz kapağına dikiş atıldı. Bu arada F.Bahçeli yöneticiler oyuncunun yanındaydı ve sağlığının iyi olduğuna dair ailesine haber verildi. Mini operasyon sonrası kulüp sağlık heyetinin ortak kararıyla taburcu edilen Van Persie takım otobüsüyle İzmir’e gitti. Tedavisine İstanbul’da devam edilecek.  
Derbiye yetişecek
Robin van Persie milli arada dinlendirilecek ve Galatasaray derbisinde oynayabilecek. Hollandalı bu sezon 13 maçta toplam 5 gol atıp 2 de asist yapmıştı. Ligde 8 maçta 4 gol 2 asisti var.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...