Demirel: Benim lobim yok

Düzenleyen:
Demirel: Benim lobim yok

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin file bekçisi hem Fatih Terim’e hem Arda Turan’a gönderme yaptı

Yıllardır sivri demeçleriyle dikkat çeken F.Bahçe file bekçisi Volkan Demirel A Milli Takım’a çağrılmamasıyla ilgili dikkat çekici, suçlayıcı açıklamalar yaptı. İsim vermeden Fatih Terim’i eleştiren futbolcu kadroya yeniden çağrılan Arda Turan’ı da hedef alarak, “Bir şeyleri yanlış yapıyorum demek ki. Aramıyorumdur, lobim yoktur. Bir şeyleri yanlış yapıyorumdur herhalde” sözlerini kullandı.
Kara bulutlar dağıldı
Akhisar galibiyetini de değerlendiren Volkan, “Kara bulutları dağıttık herhalde. Futbol böyle, kötü başlarsınız ama her zaman kötü olacak diye bir şey yok. Yavaş yavaş kazandıkça daha iyi oluyoruz. Şimdi önümüzde iznimiz var. Dönüşte de derbi var. O maçta da her zaman iç sahada yaptıklarımız ortada, Manchester United maçında da istedikten sonra neler yapabileceğimi gösterdik” dedi.
Fatih’e ne dedi?
Dün 3. golde büyük hata yapan kaleci Fatih’in yanına gittiğini söyleyen Demirel, “Ona ‘Trabzon maçında kraldın. Şimdi kötü olacak halin yok. Kaleci yalnız adamdır’ dedim, moral verdim” açıklaması yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...