ABD'de 7 kişiyi öldüren seri katil yakalandı

Düzenleyen:
ABD'de 7 kişiyi öldüren seri katil yakalandı

DÜNYA Haberleri

Güney Carolina'da bir çöp konteynırından gelen sesleri takip eden polis, içeride zincirle bağlanmış bir kadın buldu. Kadının söyledikleri vahşetin çözülmesini sağladı, katilin öldürdüğü kişileri kendisine ait araziye gömdüğü ortaya çıktı.

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde kan donduran bir olay yaşandı. Eyalet başkenti Columbia’ya 130 kilometre uzaklıkta bulunan Woodruff kasabasında devriye gezen polis ekipleri bir çöp konteynırından sesler geldiğini tespit etti.

Yapılan incelemede polis çöp konteynırında zincirle bağlanmış bir kadın olduğunu tespit etti. Kurtarılan kadın Ağutos ayında erkek arkadaşıyla birlikte kaçırıldığını ve Todd Kohlhepp’in erkek arkadaşı Charles Carver’ı gözü önünde öldürdüğünü söyledi.

Daha önceden sabıkası bulunan 45 yaşındaki Todd Kohlhepp soruşturmanın ardından göz altına alındı ve bu cinayet harici toplam yedi kişiyi daha öldürdüğünü itiraf etti.

Kohlhepp'in itiraf ettiği cinayetler arasında, 2003 yılında bir motosiklet dükkanında dört kişinin ateş açılarak öldürülmesi de var. Seri katil, dükkan sahibi, yöneticisi, muhasebeci ve tamirciyi neden öldürdüğü yönündeki soruya "Sadece katiller bilir" yanıtını verdi.

Polis zanlının gösterdiği yerlerde inceleme yaparak diğer cesetlere de ulaştı. Kohlhepp'in öldürdüğü kişileri kendi arazine gömdüğünü itiraf etmesiyle polis ekipleri çitlerle çevrili yerde iş makineleriyle kazı yaptı. Seri katil, iki kişinin cesetlerini ayrı bir yere gömdüğünü de söyledi.

Katil zanlısı Todd Kohlhepp’in idam cezasına çarptırılabileceği tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...