İngiliz basını Van Persie bir daha göremeyecek diyor

Düzenleyen:
İngiliz basını Van Persie bir daha göremeyecek diyor

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Akhisar maçında gözüne darbe alan Van Persie için ''Bir daha asla göremeyecek'' derken F.Bahçe Kulübü'ndan açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin Akhisar'la karşılaştığı mücadelenin 37. dakikasında girdiği bir ikili mücadelede darbe alan ve gözünde ufak yırtılmaya bağlı kanama meydana gelen Robin Van Persie'nin sakatlığını İngiliz The Sun gazetesi biraz abarttı.

BİR DAHA ASLA GÖREMEYECEK DEDİLER
Fenerbahçe doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun 'Önemli bir durum yok' açıklamasına rağmen The Sun 'Sol gözü bir daha asla göremeyecek' başlığı attı. 

Haberde pozisyonu anlatan İngilizler, ardından Van Persie'nin gözünden ameliyat olması gerektiğini, sol gözünü kaybettiğini ve bir daha o gözüyle göremeyeceğinden korkulduğunu yazdı. 

İngiliz basını Van Persie bir daha göremeyecek diyor

DOKTORDAN RAHATLATAN AÇIKLAMA
Kulüp Doktoru Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu, Robin van Persie’nin sağlık durumu ile ilgili FB TV’ye açıklamalarda bulundu. 

Kunduracıoğlu, “O pozisyonda gözüne darbe almıştı, göz kapağında yırtık ve kanama vardı. İlk müdahale sonrasında göz doktorunun da müdahalesi için hastaneye gönderdik. Tetkikler sonrasında önemli bir şeyinin olmadığını öğrendik. Durumu iyi. Ucuz bir şekilde atlattık. Ambulans bekledik.  Acil bir şey olsaydı durum vahim olabilirdi.” dedi.

İngiliz basını Van Persie bir daha göremeyecek diyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...