Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolgay Arslan, Türk Milli Takımı için FIFA'ya başvurdu

Düzenleyen:
Tolgay Arslan, Türk Milli Takımı için FIFA'ya başvurdu

SPOR Haberleri

Daha önce 2 kez milli takım seçen Tolgay Arslan, Türk Milli Takımı'nda oynamak için FIFA'ya başvurdu. FIFA, prosedür gereği 3 kez milli takım değiştirmeye izin vermiyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in vazgeçemediği isim olan Tolgay Arslan, Türk Milli Takımı'nda oynamak için FIFA'ya başvuruda bulundu. Önce alt yaş kategorilerinde Türk milli formasını giyen sonra ise tercihini Alman milli takımından yana kullanan yıldız futbolcu, prosedür gereği 3. kez milli takım değiştiremiyor.

"TÜM HUKUKSAL YOLLARI ZORLAYACAĞIM"

Türk milli takım forması giyebilme arzusunu Trabzon maçından sonra da tekrarlayan Tolgay, "1 hafta içinde FIFA'dan cevap bekliyoruz. Ay-Yıldızlı formayı giyebilmek için kararlı olduğumu kesin bir dille belirttim. Tüm hukuksal yolları zorlamayı sonuna kadar sürdüreceğim. İnşallah karar olumlu çıkar" dedi.

MÜTEVAZI OYUNCU

İki Napoli maçında da İtalyan basınının övgü dolu sözlerle bahsettiği Tolgay, "Yapılan bu yorumlardan dolayı gurur duydum. Kaliteli bir takıma sahibiz. Ön plana çıkarılması gereken sadece ben değilim" dedi.

DEVLER PEŞİNDE

Yükselen formuyla Avrupa devlerinin radarına giren Tolgay Arslan için birçok büyük kulüp devrede 26 yaşındaki yıldız için başta Manchester United olmak üzere Arsenal, Milan ve Napoli teklif yapmayı planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...