Helin Avşar boşanmaktan vazgeçti

Düzenleyen:
Helin Avşar boşanmaktan vazgeçti

MAGAZİN Haberleri

Kısa bir süre önce evlendiği Serkan Bora ile boşanma kararı alan Helin Avşar, 'Serkan ile inşallah anlaşırız' sözleriyle kararını askıya aldı

Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar’dan barışma sinyalleri…. Serkan Bora ile 7 aylık evliliklerini bitirme kararı alan Helin Avşar, boşanmaktan vazgeçti. 

KONUŞMA AŞAMASINDAYIZ

Önceki akşam bir mekânda arkadaşlarıyla doğum gününü kutlayan Avşar, “Daha boşanmadık. Konuşma aşamalarındayız. Tek başıma yaşamaya çok alışmıştım. Aynı evin için de iki kişi olunca zorlandım. İnşallah anlaşırız” şeklinde konuştu.  

Altız çocuğum olsun

Anne olmak için yumurtalıklarını donduran Avşar, çocuk sahibi olmak istediğini tekrar yeniledi. Avşar, “Bu sene evlendim ve en çok istediğim şey bir çocuk sahibi olmak. Allah inşallah bana nasip eder. Üçüz, dördüz hatta altız da olabilir” şeklinde konuştu. 

akşam

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...