Giresun'da basketbol maçında olaylar çıktı

Giresun'da basketbol maçında olaylar çıktı

SPOR Haberleri

Beko Basketbol Ligi'ne yükselme savaşı veren Trabzonspor Basketbol Takımı ile Yeşil Giresun Belediyespor arasındaki maç kavgaya dönüştü

Beko Basketbol Ligi'ne yükselme savaşı veren Trabzonspor Basketbol Takımı ile Yeşil Giresun Belediyespor arasında maç bitimine saniyeler kala başlayan olay saha dışına taşındı.
Karşılaşmanın bitimine 35 saniye kala başlayan olaylar nedeniyle hakemin durdurduğu maç sonunda seyirci dışarı çıkartıldı.
Uzun süre dışarıda bekleyen taraftarlar maçın oynandığı 19 Eylül Salonu'nu adeta çevreledi. Emniyetin dağılın ihtarlarına uymayan taraftarlar bir süre şehir içi kara yolunu kapattı. Seyircinin dışarıdaki dağılmama ısrarı sürerken saha içerisinde hakemin kararıyla yeniden salona dönen Tarabzonspor Basketbol Takımı'nı Yeşil Giresun Belediyespor takımı ve yöneticileri alkışlayarak tebrik etti ve maç başlamadan sonlandırıldı. Ancak taraftarların salon dışında dağılmaması üzerine rakip takım yöneticileri ve oyuncuları uzun bir süre salonda bekletildi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun ikna etmeye çalıştığı taraftar bir süre daha yol üzerinde beklemelerini sürdürdü.
Polisin bir ara coplarla müdahale ettiği taraftar grubu polise taşla karşılık verdi. Giresun Belediye Başkanı ve yöneticilerin yeniden devreye girdiği olay büyümeden önlendi. Taraftarın yaklaşık bir saatlik beklemesinin ardından rakip takım yöneticileri ve oyuncuları salondan geniş güvenlik önlemleri altında çıkartıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...