Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş'ten Quaresma'ya fırça

Düzenleyen:
Şenol Güneş'ten Quaresma'ya fırça

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, Trabzonspor maçında Yusuf Erdoğan'a sert bir faul yapan Quaresma'yı fırçaladı.

Beşiktaş'ta Trabzonspor önünde alınan galibiyet moralleri yerine getirdi. Şenol Güneş milli maç arasından sonra oynayacakları 4 maça odaklanırken bu karşılaşmaları en kritik eşik olarak ilan etti.

DÖNÜM NOKTASI
Lider Başakşehir'in 2 puan gerisinde olan Beşiktaş sırasıyla Adanaspor, Başakşehir, F.Bahçe ve Bursaspor ile oynayacak. Güneş'in bu maçlara takımı özel olarak hazırlayacağı öğrenilirken özellikle Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynayacakları maçları dönüm noktası olarak gördüğü ortaya çıktı.

Başakşehir'i Arena'da konuk edecek olan Beşiktaş ardından F.Bahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelerek önemli bir sınav verecek.

Şenol Güneş'ten Quaresma'ya fırça

HEDEF 12 PUAN
Şenol Güneş'in bu süreçte Fenerbahçe- Galatasaray maçının olmasını bir avantaj olarak gördüğü belirlendi. Bu maçın her sonucunun kendilerine yarayacağını düşünen Güneş, Galatasaray'ın Bursaspor ile Başakşehir'in Trabzonspor ile oynayacak olmasını da bir avantaj olarak görüyor. Beşiktaş Teknik Direktörü 4 maçtan 12 puan çıkararak rakipleriyle arasındaki puan farkını açmayı hedeflediği belirlendi.

KENDİNE HAKİM OL TAKIMI YAKACAKTIN
Trabzon maçında Yusuf Erdoğan'ı sakatlayan ancak kırmızı kart görmeyen Quaresma'ya Güneş'in tepki gösterdiği öğrenildi. Güneş'in, "Az kalsın takımı yakacaktın. Kendine hakim ol" dediği belirlendi..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...