Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İdo'dan Ceylan Çapa'ya çarpıcı cevap!

Düzenleyen:
İdo'dan Ceylan Çapa'ya çarpıcı cevap!

MAGAZİN Haberleri

İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kendisi hakkında 'Hayatımda hiç görmedim. İsmini bile bilmiyorum. İbo mu, İdo mu?' diyen Ceylan Çapa'ya imalı göndermelerde bulundu.

İdo Tatlıses'in ismi uzun süredir sosyetik güzel Ceylan Çapa ile anılıyordu. Ceylan Çapa geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili, 'Hayatımda hiç görmedim. İsmini bile bilmiyorum. İbo mu, İdo mu?' şeklinde şaşırtan bir açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamalara alınan İdo Tatlıses de sosyal medya hesabından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbo mu İdo mu?
 
İşte İdo Tatlıses'in o çok konuşulacak açıklamaları;
 
“Şükürler olsun ki İbrahim Tatlıses’in ve Derya Tuna’nın oğlu olarak gözümü açtığım hayata 1-0 önde başladım. Bu konuda mütevazilik edemeyeceğim. Allah’ın yazdığı bu! Hamdolsun ki önce Allah’ın sonra babamın sayesinde 19 yaşıma kadar maddi ve manevi olarak en güzel hayatı yaşadım. O yaştan sonrada manevi olarak ailemin gücü her zaman arkamda ve maddi olarak Rabbim’in izniyle kendi imkanlarımla yaşamaya devam ediyorum. Bu kadar özelimi kimse bilmeyebilir kabulümdür. Ailem ve benimle tanışmıyor olabilirler bu da kabulümdür. Ama duymamış olmaları? Neyse birileri daha duymuş oldu. Bizi bilenlere ve bilmeyenlere sevgi ve saygılarımla.”

İdo'dan Ceylan Çapa'ya çarpıcı cevap!


Tatlıses'ten Ceylan Çapa'ya: Gezme Ceylan Bu Dağlarda Seni Avlarlar
7 Kasım 2016 Pazartesi 17:13
Ceylan Çapa'nın İdo hakkındaki sözlerine alınan Tatlıses ise Instagram'dan ceylan avlayan bir aslan çizimi paylaşarak "Gezme CEYLAN bu dağlarda seni avlarlar." yazdı.


Tatlıses'ten Ceylan Çapa'ya: Gezme Ceylan Bu Dağlarda Seni Avlarlar

Sosyetik güzel Ceylan Çapa İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı haberlerini yalanlarken "İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum." demesi ortalığı karıştırdı. Hem İbrahim Tatlıses hem de İdo, Ceylan Çapa'ya ağır bir cevap verdi. Ceylan Çapa İdo Tatlıses ile dalga geçti; baba oğul çok kızdı.

''O ÇOCUĞU TANIMIYORUM''

Sosyetik güzel Ceylan Çapa İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı haberlerini yalanlarken" İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum." demesi ortalığı karıştırdı. Hem İbrahim Tatlıses hem de İdo, Ceylan Çapa'ya ağır bir cevap verdi.

Ceylan Çapa'nın bu sözlerine alınan İbrahim Tatlıses ise Instagram sayfasından ceylan avlayan bir aslan çizimi paylaşarak "Gezme CEYLAN bu dağlarda seni avlarlar. yazdı.

İdo'dan Ceylan Çapa'ya çarpıcı cevap!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...