Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü yıldız isim de Survivor'a katılıyor

Düzenleyen:
Ünlü yıldız isim de Survivor'a katılıyor

MAGAZİN Haberleri

Türkiye’de olduğu gibi dünyada da kasıp kavuran Survivor programının İngiltere’deki yarışmasına Chelsea’nin eski yıldız futbolcusu Wayne Bridge katılıyor.

İngiltere’de yayınlandığı günler reytingler alt üst eden Survivor programının yeni yayın döneminde  yarışmaya katılacak bazı isimler kesinleşirken son olarak Chelsea’nin dünyaca ünlü eski yıldızı Wayne Bridge’nin katılacağı açıklandı.
 Yarışmaya spor ve magazin dünyasından dünyaca tanınmış ünlü isimlerin katılacağı iddia ediliyor.

İşte o isimler;
Tyson Fury: Son dönemlerde ismin oldukça bahsedilen dünya şampiyonu boksör
Sam Quek: Rio 2016'da altın madayla kazanan hokey oyuncusu Sam Quek, Survivor'da yer alacak.
Sam Allardyce: İngiltere milli takımından olaylı bir şekilde ayrılan Allardyce’nin ismi de Survivor’a katılacak yarışmacılar arasında geçiyor.
Charlotte Crosby: Sağlık üzerine birçok televizyon programında yer alan Charlotte Crosby’in de yarışmaya kesin olarak katılacağı belirtliyor
Craig Charles: Dünya çapında tanınan ünlü İngiliz aktöründe katılması için yapımcıların yoğun baskısı sürüyor

Coleen Rooney: Manchester United’ın dünyaca ünlü yıldızı Wayne Rooney’in güzeller güzeli eşinin de Survivor’a katılacağı belirtiliyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...