Sezon başladı, Beyazıt Öztürk ekrana çıkamadı

Düzenleyen:
Sezon başladı, Beyazıt Öztürk ekrana çıkamadı

MAGAZİN Haberleri

Canlı yayında PKK propagandası üzerine tepki toplayan Beyazıt Öztürk, bir türlü 'reytingleri' zıplattığı eski günlerine dönemiyor.

Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a telefonla bağlanan ve terör örgütü PKK propagandası yapan öğretmen Ayşe Çelik'ten sonra Beyaz beklenen tepkiyi gösterememiş, haliyleolayın faturası Beyazıt Öztürk'e kesilmişti.

KANAL D PROVOKASYON DEMİŞTİ
Yaşanan olayın ardından Kanal D, Diyarbakır'dan aradığını söyleyip canlı yayına bağlanan ve terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan Ayşe Çelik hakkında yaptığı açıklamada olayı 'provokasyon' olarak nitelendirildi.

Sezon başladı, Beyazıt Öztürk ekrana çıkamadı

SEZON BAŞINDAN BERİ YOK
Ancak açıklamalar Beyazıt Öztürk'e olan kızgınlığı dindiremedi. Uzun süredir canlı yayın yapmayan Öztürk, sezon başından beri bir türlü ekranlara çıkamadı.

İLK ÇEKİMDEN SONRA AKALIN DA GİTMEDİ
Son olarak Beyaz Show çıktığı Avrupa Turnesi’nde ilk ayrılığı Demet Akalın'la yaşadı. Sezon için Beyaz’la anlaşan Akalın'ın, ilk çekimden sonra bir daha yurt dışına gitmeyerek çekimlerin geç kalmasına neden olduğu belirtildi.

Sezon başladı, Beyazıt Öztürk ekrana çıkamadı

AYŞE ÇELİK HAKKINDA 5 YIL HAPİS İSTENDİ
Ayşe Çelik ve 38 kişi hakkında terör örgütü propagandası yapmak suçundan 5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...