Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okmeydanı'nda polise molotoflu saldırı

/ Kaynak: İHA
Okmeydanı'nda polise molotoflu saldırı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şişli Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup, yolu trafiğe kapatıp yasadışı gösteri düzenledi. Polise molotofkokteyli, havai fişekle saldırdı

İstanbul Şişli Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup, yolu trafiğe kapatıp yasadışı gösteri düzenledi. Polise molotofkokteyli, havai fişek ve bilyelerle saldıran gruba, çevik kuvvet ekipleri biber gazıyla müdahale etti. Akşam saatlerinde Taksim ve çevresinde düzenlenen korsan gösteriye polisin müdahalesinin ardından Okmeydanı'nda saat 21.30 sıralarında hareketli dakikalar yaşandı. Ellerinde molotofkokteylleri ile Okmeydanı Anadolu Kahvesi civarında araçların önünü kesen bir grup, bir süre yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen polis araçlarına molotof atan ve havai fişek kullanan gruba çevik kuvvet ekipleri biber gazıyla müdahale etti. Polis ve göstericiler arasında yaşanan hareketli anlar uzun süre devam etti. Sokakların girişinde bekleyen ve rahat tavırları ile dikkat çeken göstericiler, zaman zaman polise sapanla bilye ve taş attı.
Göstericilerin eylemi ve polisin müdahalesi devam ederken bazı vatandaşların caddeyi süpürmeye çalıştıkları görüldü. Polisin müdahalesi gece geç saatlere kadar sürerken, bir süre sonra grup sokak aralarında dağıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...