HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tatvan'da kaybolan liseli Bursa'da bulundu

Düzenleyen: /
Tatvan'da kaybolan liseli Bursa'da bulundu
Tatvan, Liseli, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

​Bitlis'in Tatvan ilçesinde 5 gündür kayıp olan 15 yaşındaki çocuk, Bursa’da bulundu.

Tatvan ilçesinin Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi İsa Kabay (15), 3 Kasım 2016 Perşembe günü ortadan kayboldu. Yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan çocuğun okulda yaşanılan bir problemden ötürü ailesi tarafından okuldan kaydının alınmak istenmesi nedeniyle evden kaçtığı belirlendi. Kabay’ın gidebileceği yerleri araştıran Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları titiz çalışma sonucu çocuğun Bursa’ya kaçtığını belirledi. Kabay ailesinin Bursa’da ikamet eden yakınlarıyla irtibata geçilip, Bursa’ya kaçan Kabay’ın sağ salim şekilde yakınlarına teslim edilmesi sağlandı.
Çocuğunun bulunmasından duyduğu mutluluğu ifade eden baba Cevdet Kabay, çocuğunun 5 gün boyunca bulunması için canla başla çalışan tüm emniyet personellerine teşekkür etti. Günlerdir çocuklarından gelecek umutlu bir haber beklediklerini ifade eden Kabay, "Dört gün boyunca aklımızdan bin bir türlü şey geçti. Allah'a şükür oğlum sağ salim şekilde Bursa'da bulundu. Bu yüzden aile olarak çok mutluyuz. Oğlum şuan Bursa'da bulunan bir yakınımızın yanında. İnşallah birkaç güne Tatvan'a gelecek ve okuluna kaldığı yerden devam edecek. Ben bu vesile ile gece gündüz demeden her yerde oğlumu arayan başta İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerine, katkı sunan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...