Milli Takım'dan ayrıldı! Survivor'a katılıyor

Düzenleyen:
Milli Takım'dan ayrıldı! Survivor'a katılıyor

SPOR Haberleri

John Terry ile yaşadığı skandallar sonrasında gündeme gelen ve İngiltere Milli Takımı'ndan olaylı bir şekilde ayrılan Wayne Bridge, Survivor'a katılıyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin eski yıldızı Wayne Bridge'in de Survivor'da olacağı konuşuluyor. Sol bek Wayne Bridge'in, Chelsea'de oynadığı dönemde sevgilisi Vanessa Perroncel'in takım arkadaşı ve kaptanı John Terry ile ilişkiye girdiği ortaya çıkmıştı.

KAPTANLIĞI ALINMIŞTI

Hatta ikilinin, Terry'nin sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığı dönemde TV'de Chelsea maçını izlerken (Bridge sahada) ekran başında birlikte oldukları tabloid gazetelere manşet olmuştu. Bu skandal sonrası gelen tepkiler üzerine o dönem dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri olarak gösterilen John Terry'nin İngiltere milli takım kaptanlığı unvanı elinden alınmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...