Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez'le yollar ayrıldı! Ümit Özat...

Düzenleyen:
Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez'le yollar ayrıldı! Ümit Özat...

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi. Gençlerbirliği Ümit Özat ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzaladı.

Antalyaspor'a yenilerek galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez'le yollar ayrıldı. 

Önce Bülent Uygun sonra Ümit Özat!

Genç teknik adamın boşluğu ise hemen dolduruldu. Kırmız-Siyahlılar, ilk olarak Katar'ın Um Salal takımını çalıştıran Bülent Uygun'a teklif götürdü. Tecrübeli çalıştırıcının, sözleşmesinin sezon sonunda bitmesi dolayısıyla ödenmesi gereken 1 milyon euro tazminat olduğunu belirtmesi üzerine rotayı son olarak Mersin'de görev yapan Ümit Özat'a çeviren Başkent ekibi genç hocayla el sıkıştı.Ümit Özat'ın, 6 aylık boş mukaveleye imza atarak görevi kabul ettiği öğrenildi.

Üzülmez ile sözleşme karşılık fesh edildi

Gençlerbirliği yönetimi ile İbrahim Üzülmez'in toplantısı sona erdi. Taraflar karşılıklı olarak sözleşmeyi fesih ettiler

Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...