Antalya'da takıma yoğun ilgi

Antalya'da takıma yoğun ilgi

SPOR Haberleri

A Milli Takım, Kosova maçı için Antalya’da kampa girerken, 4 maç aradan sonra kadroya çağrılan oyunculara büyük ilgi vardı

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 12 Kasım Cumartesi günü Kosova ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya'ya geldi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan (EURO 2016) sonra ilk kez milli davetiye gönderdiği Barcelona'dan Arda Turan, Galatasaray'dan Selçuk İnan, Beşiktaş'tan Gökhan Gönül ve Beijing Guoan'dan Burak Yılmaz'a havalimanında çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Kafileyi taşıyan otobüs, polis eskortu eşliğinde Belek'te konaklayacağı otele hareket etti.

KOSOVA MÜCADELESİ KAPALI GİŞE
Türkiye Futbol Federasyonu, Cumartesi günü saat 20.00'de Antalya Arena'da oynanacak Kosova karşılaşması için tüm biletlerin satıldığını duyururken, büyük ilgi gösteren taraftarlara teşükkür etti. Bu arada mücadelenin hakemi de açıklandı. Karşılaşmada Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamas Bognar düdük çalacak.

YÜZLER GÜLÜYOR
İdmanda başta Arda Turan olmak üzere yüzler gülüyordu. Tek üzücü olay ise Enes Ünal'ın ayak bileğinden sakatlığı oldu. Çalışmayı bırakan oyuncunun durumu bugün netleşecek. Kosova maçı için özel uçakla İstanbul'dan Antalya'ya giden A Milli Takım kafilesini, havalimanında bir grup Antalyaspor formalı çocuk ve taraftar çiçeklerle karşıladı. Özel işleri nedeniyle kafileden ayrı Antalya'ya gelen Fatih Terim, Selçuk İnan başta olmak üzere oyuncularla yakından ilgilendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...