Gökhan Töre kararını Şenol Güneş verecek

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Gökhan Töre kararını Şenol Güneş verecek

SPOR Haberleri  / Sabah

Sezon başında kiralık olarak gittiği West Ham United'da mutsuz olan ve devre arasında Beşiktaş'a geri dönmek isteyen Gökhan Töre hakkında yeni gelişmeler var.

Başkan Fikret Orman'ın daha önce, "Bir yıllığına kiraladık. Şu anda dönmesi gündemde değil" dediği milli futbolcu için Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'den yeni açıklamalar geldi. Başkan Fikret Orman'ın İngiltere'de West Ham Teknik Direktörü Slaven Bilic ile görüştüğünü söyleyen Ürkmezgil, "Başkanımız Slaven Bilic ile birlikte yemek yedi. Ancak Gökhan Töre konusunu Şenol hocamız bilir" dedi.

YÖNETİMİN GÜNDEMİ: KALKAVAN!
Ahmet Ürkmezgil, Trabzonspor maçındaki hakem kararlarıyla ilgili ise, "Hakemin kararları maçın önüne geçti. Yarın (bugün) yönetim kurulunda bu konu mutlaka konuşulacaktır'' ifadelerini kullandı.

TALİSCA'YA YAKIN TAKİP!
transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yönetime sunacağı rapor bekleniyor. Özellikle sağ kanat ve 10 numara için futbolcu arayan siyah-beyazlılar, bir yandan da beklenenden çok erken yürümeye başlayan Anderson Talisca'nın durumunu yakından takip ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...