Van Persie: Derbiyi kaçırmam

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Van Persie: Derbiyi kaçırmam

SPOR Haberleri  / Sabah

Akhisar Belediyespor maçında aldığı darbe ile sol göz kapağı yırtılan Robin van Persie, “Kimse merak etmesin, sağlık durumum çok iyi. Kadıköy’deki Galatasaray maçını kaçırmaya niyetim yok” mesajını verdi

Fenerbahçe'nin Akhisar'ı 3-1 yendiği karşılaşmada takımının ilk golüne imza atan, 38. dakikada ise sol gözüne aldığı darbe sonrası hastaneye kaldırılan Robin van Persie, yüreklere su serpti. Göz kapağı yırtılan ve statta sedyeyle dakikalarca ambulans çıkış kapısının anahtarını bekleyen Hollandalı yıldız, hastanede yapılan ilk müdahale sonrası durumu hakkında bilgi verdi. Kendisini arayanlara durumunun çok iyi olduğunu söyleyen golcü futbolcunun, "Korkmayın. Gözümde kalıcı bir hasar oluşmayacak. Kimse merak etmesin, sağlık durumum iyi. Derbide sahada olurum. Kadıköy'deki Galatasaray maçını kaçırmaya niyetim yok" dediği öğrenildi.

BAŞKANDAN AYDİL'E TALİMAT
Öte yandan Fenerbahçe yöneticisi Estetisyen doktor Barış Aydil de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın talimatıyla Robin van Persie'ye müdahalede bulunduğunu bildirdi. Aydil, Hollandalı yıldızın durumunun gayet iyi olduğunu sosyal medyada Twitter hesabından merak içindeki sarı-lacivertli taraftarlara duyurdu.

BAKANLIK: AMBULANS 3 DAKİKADA GİTTİ
Sağlık Bakanlığı, Robin van Persie'nin yaşadığı sağlık sorunu sırasında 112 acil ambulanslarının 15 dakikada olay yerine vardığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bakanlık, statta görevli olan 112 ambulans ekibinin futbolcunun bulunduğu istikamete 19.42'de hareket ederek 19.45'te yani 3 dakika içinde ulaştığını, ekibin yaralı futbolcuyu alarak hastaneye naklini gerçekleştirdiğini kaydetti.

TFF DE AÇIKLAMA YAPTI
Türkiye Futbol Federasyonu da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Van Persie için saha içerisindeyken, F.Bahçe yetkilileri tarafından bir ambulans talebi olmamıştır. Soyunma odası koridorunun başında yapılan değerlendirme sonrasında ise, oyuncunun film çektirmek için hastaneye gitmesi gerektiği söylenmiştir. O esnada Sağlık Bakanlığı'na bağlı olan ambulans, stadyum dışından dolaşarak, stadyumun Protokol Tribünü girişine gelmiştir. Ambulans personeli, stadyum içindeki ambulansın Maraton tarafından çıkıp, Protokol Tribünü'nde bulunan takımların giriş kapısına geliş süreci esnasında ve dışarıda bulunan kalabalıktan dolayı zaman kaybı yaşandığını ifade etmiştir. Daha sonra ise oyuncu hastaneye götürülmüştür" denildi.

SADECE KÜÇÜK BİR YIRTIK…
Van Persie, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda, iyi dileklerde bulunan futbolseverlere ve kendisiyle ilgilenen sağlık ekibine teşekkürlerini iletti. Futbolda böyle şeylerin olabileceğini vurgulayan Hollandalı, "Gözümde küçük bir yırtık var. Bu sabah hastanede yapılan kontrollerin ardından gözümün iyi durumda olduğunu söyleyebilirim. Takımımın galibiyetinden dolayı mutluyum. Artık önümüzdeki derbiye odaklanıyorum. Haydi Fener" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...