Alibeyköy Barajı'ndan erkek cesedi çıktı

Alibeyköy Barajı'ndan erkek cesedi çıktı

YAŞAM Haberleri

Alibeyköy Barajı'nda sabah saatlerinde bir ceset bulundu. Erkek bir şahsa ait olduğu tespit edilen ceset, itfaiye tarafından çıkarıldı.

Alibeyköy Barajı'nda sabah saatlerinde bir ceset bulundu. Erkek bir şahsa ait olduğu tespit edilen ceset, itfaiye tarafından çıkarıldı. Alibeyköy Barajı'nda sabah saatlerinde, kapak kısmına yakın bir noktada ceset bulundu. Şişerek su yüzüne çıkan ceset, güvenlik görevlileri tarafından fark edildi. Olay itfaiyeye ve polis ekiplerine bildirildi. Bir süre sonra baraja gelen itfaiye erleri, cesedi çıkarmak için çalışma başlattı. Bota binen ekipler, kapağa yakın noktadan cesedi alarak, baraj kenarına çıkardı. Polis tarafından incelemeye alınan cesedin, 45-50 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu tespit edildi. Şahsın kimliği ve baraja nasıl düştüğüyle ilgili araştırma ise sürüyor. nbsp;İSTANBUL (İHA)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...