İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

Düzenleyen:
İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

GÜNDEM Haberleri

İDO tüm iç hat seferlerini iptal etti, BUDO'nun da dış hat seferleri yapılamayacak

Marmara Bölgesi’nde etkili olan olumsuz hava koşulları deniz ulaşımında seferler iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO) iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal ederken Bursa Deniz Otobüsleri(BUDO) ise İstanbul ve Bursa arasında yapılacak olan seferlerini hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştiremeyeceğini duyurdu. 
 

BUDO'dan yapılan açıklama

BUDO'nun internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 07.00 ve 09.00  saatlerindeki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 08.00 ve 10.45'teki İstanbul  (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 08.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece),  10.30'daki İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) seferleri  gerçekleştirilemeyecek.

Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) hattında saat 09.00'da ve Armutlu  (İhlas)-İstanbul (Kabataş) güzergahında 09.30'da başlaması planlanan seferler de  yapılamayacak.

İDO’dan yapılan açıklamaya göre hava muhalefeti nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiği öğrenildi. Aynı zamanda 07.45 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferinin de olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyeceği duyuruldu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...