Akıllı şehirler için 50 bin TL destek

Düzenleyen:
Akıllı şehirler için  50 bin TL destek

TEKNOLOJİ Haberleri

Türk teknoloji şirketi Proline “akıllı şehirler” alanındaki startupların ihtiyaçlarını karşılamak için Türkiye’nin ilk ve tek girişim platformu “Proline Ventures”ı hayata geçirdi.

MURAT ÖZTEKİN

Bu kapsamda girişimlere başlangıç sermayesi olarak 50 bin liralık destek verecekelerini belirten Proline İcra Kurulu Başkanı Mehmet Doğanyiğit, “Startuplara yatırım sürecince ‘Strateji ve İş Geliştirme’, ‘Ar-Ge ve Ürün Yönetimi’, ‘Pazarlama ve Satış’ destekleri sağlayacağız. Ayrıca Proline’ın geniş satış ağını startupların kullanımına açarak, Türkiye pazarının yanında Orta Doğu, Kuzey Afrika, Asya ve Avrupa’da satış desteği de vereceğiz. Bunun dışında yurt dışı iş geliştirme fırsatları ile ABD, İsviçre, Almanya gibi yüksek inovasyon gücüne sahip ülkelerde de startuplara iş birliği fırsatları sunacağız. Bu şekilde startuplara yaklaşık 1,5 ile 3 milyon TL arasında bir katma değer sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...