İlklerin maratonu için geri sayım

Düzenleyen:
İlklerin maratonu  için geri sayım

SPOR Haberleri

İki kıtayı birleştiren dünyanın tek organizasyonu olan Vodofone 38. İstanbul Maratonu bu hafta sonu 15 Temmuz Şehitleri Anısına koşulacak 25 bin çipli sporcunun katılımıyla gerçekleşecek organizasyonda bu yıl birçok ilk bir arada yaşanacak.

Önceki yıllarda ‘Halk Koşusu’ adıyla gerçekleşen maraton bu yıl 15 Temmuz Şehitleri’ni anmak için ‘Kahramanlar Koşusu’ ismiyle gerçekleşecek. Kadınlarda ve erkeklerde 50 bin dolar ödüllü organizasyonda 19’u Türk 79 elit atlet mücadele edecek. Saat 09.00’da Boğaziçi Köprüsü gişelerinin 300 metre gerisinden başlayacak ve Sultanahmet Meydanı’nda sona erecek. 
Kahramanlar anılacak
Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, maraton öncesi yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduklarını ifade ederken, “Bu sene çok özel bir organizasyon olacak. Bizim maratonumuz her sene bir şeyler söylüyor, bir mesaj veriyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün hemen önünden start alıyor. Orada 15 Temmuz gecesinde yaşanan kahramanlıklar, bu vatan için şehit olanlar var. Biz İstiklal Marşımızda olduğu gibi bastığı yerleri toprak diyerek geçmeyen, tanıyan bir milletiz ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün üzerinden her geçtiğimizde de orada yaşananları unutmamalıyız, unutturmamalıyız” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...