Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Persie: Hizmet süperdi

Düzenleyen:
Persie: Hizmet süperdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin Akhisar deplasmanında oynadığı maçta gözüne darbe alarak hastanelik olan Robin van Persie bir açıklama yaptı.

İngiliz medyasının “Kör oldu. Sol gözü bir daha göremeyecek” şeklinde abartılı haberler yaptığı Hollandalı yıldız, “Yaşadığım sakatlıktan dolayı benim için dua edenlere ve iyi dileklerini iletenlere teşekkür ederim. Ayrıca en büyük teşekkürü sağlık görevlilerine ederim. Gözümde herhangi bir zedelenme yok. Durumum iyi. Futbolda böyle şeyler olabilir. Ayrıca takımın aldığı galibiyetten dolayı mutluyum. Şimdi bir sonraki maça, derbiye hazırlanma zamanı” dedi. Bu arada RvP’ye ilk müdahaleyi yapanlar arasında estetik cerrahı olan yönetici Barış Aydil’in de bulunması Hollandalı için önemli bir avantaj oldu. Aydil’in dikiş atmak yerine kullandığı estetik malzeme sayesinde RvP hem daha çabuk iyileşecek hem de göz kapağında iz kalmayacak. Hollandalı pazartesi günü takımla çalışmalara başlayabilecek. 

Persie: Hizmet süperdi

Dünya yıldızına sıra numarası
Akhisar’da sakatlanan Robin van Persie Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığında standart prosedür işledi. Hollandalı yıldıza verilen sıra numarası sosyal medyayı salladı.

AMBULANS İSTEMEDİLER

Robin van Persie’nin sakatlandıktan sonra 15 dakika ambulans beklemesiyle ilgili TFF ve Akhisar’dan açıklama geldi. TFF, medyaya yansıyan haberlerin yanlış olduğunu savunup, “Fenerbahçe yetkililerinin ilk etapta bir ambulans talebi olmamıştır” derken Akhisar cephesi de ambulansın talepten 5 dakika sonra ulaştığını belirtti.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...