Kramponu dama atıldı

Düzenleyen:
Kramponu dama atıldı

SPOR Haberleri

Yüksek formuyla dikkat çeken, mücadelesiyle takdir gören Beşiktaşlı oyuncu önce takımında ardından A Milli Takım’da makas yedi

Maç sonlarındaki basın toplantısında “Şahane” kelimesini çok sık kullanan, sempati toplayan bir isim Olcay Şahan. Oynasa da oynamasa da takımın pozitif enerjisi… Arkadaşlarının eğlencesi… Ancak bu aralar onu sahada fazla göremiyoruz. Samet Aybabalı menemenli günlerin en çok koşan, mücadele eden ismiydi. Ki maçın uzatmalarında bile onun deparlarına şahit olurduk. Hatta Aybaba, onun sonradan açıldığını ifade eder maç sonu tesislere koşarak gelebileceği esprisini yapardı. Performans anlamında espriyi bir kenara bırakırsak Olcay’ın durumu ciddi bir düşüş içerisinde. İster buna bireye dayalı diyelim ister tercihe. Sonuçta kadroda giremiyor. Ki bu düşüş A Milli Takım’da da kendini gösterdi. Fatih Terim’in de sürekli davet ettiği Olcay Şahan, Kosova ile yapılacak maçın aday kadrosuna çağrılmadı.
Kulübeye mahkum!
Beşiktaş maçlarına baktığımızda da zengin kadrodan olumsuz anlamda nasibini alanlardan. Geçen sezonun yorgun savaşçısı bu sezon başında şans buldu ancak fazla iyi kullanamadı. Onun yerine görev alanlar ise formanın hakkını verdi ve onun kramponu bir anlamda dama atıldı. Tabii ki Şenol Güneş, üç kulvarda mücadele etmeleri sebebiyle Olcay Şahan’a şans geleceğini düşünüyor ancak oyuncunun da kendini göstermesi gerekiyor. Şu anda ne Aboubakar’ı, ne  Quaresma’yı ne de Ömer Şişmanoğlu’nu geçebilecek düzeyde. Son olarak Ankara’daki G.Birliği mücadelesine ilk 11 başladı ardından ikinci yarıda kenara alındı. Şampiyonlar Ligi’nde ise bir tek Benfica mücadelesinde şans buldu o da 10 dakika.

Olcay’ın rakibi çok

Altyapı eğitimini Almanya’da alan Beşiktaş’ta üzerine koyan Olcay Şahan’ın forma konusunda rekabet edeceği o kadar çok Kartal var ki… Caner’in sakatlanmasıyla rakiplerinden birisi azalırken Şenol Güneş’in rakibe ve maça göre değişim gösteren taktik anlayışında yer bulması bir hayli zor. Aboubakar, Ömer, Quaresma görünen isimler ancak Adriano, Kerim Frei ve hatta Tolgay Arslan bile tam bölgesine olmasa bile formasına aday. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...