Bu caddeye giren bir daha çıkamıyor

Düzenleyen:
Bu caddeye giren bir daha çıkamıyor

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'ın prestij caddesi olarak ilan edilen Hükûmet Caddesi'nde yüzlerce araç saatlerce beklerken, kentin merkezinde yer yer yaklaşık 2 kilometreye kadar ulaşan araç kuyrukları oluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij caddesi olarak ilan edilen ve yapımı tamamlandıktan sonra Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın çorapla gezdiği caddede her gün olduğu gibi, yüzlerce aracın oluşturduğu trafik sıkışıklığı nedeniyle sürücüler uzun süre zor anlar yaşadı. Tekirdağ'ın prestij caddesi olarak ilan edilen Hükûmet Caddesi'nde yüzlerce araç saatlerce beklerken, kentin merkezinde yer yer yaklaşık 2 kilometreye kadar ulaşan araç kuyrukları oluştu. Caddenin sakinleşmesi için uzun süre bekleyen araç sürücüleri, yolun tek yöne indirildiğinden dolayı böyle bir sıkışıklığın meydana geldiğini ifade ederek yetkililerin derhal duruma müdahale etmelerini istedi. Halil Dağ İHA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...