Burak Yılmaz zam istiyor

Burak Yılmaz zam istiyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'de 24, Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 gol kaydederek müthiş bir sezon geçiren G.Saray'ın gol makinesi Burak Yılmaz, yıllık ücretine zam istedi.

Süper Lig'de 24, Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 gol kaydederek müthiş bir sezon geçiren G.Saray'ın gol makinesi Burak Yılmaz, yıllık ücretinde iyileştirme istedi. 2.3 milyon euro garanti, maç başına 20 bin euroya oynayan Burak, İtalyan ekibi Fiorentina'nın 10 milyon euroluk resmi teklifinin ardından yönetime, "Ben G.Saray'da çok mutluyum. Ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Ancak, takımda en az kazanan futbolculardan biriyim. nbsp;Ücretimde iyileştirme istiyorum" şeklinde haber gönderdiği öğrenildi. nbsp;Selçuk, Riera, Hamit, Melo, Sneijder, nbsp;Drogba gibi isimlerin altında rakam alan Burak nbsp;için yönetimin ne yapacağı nbsp;merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...