Behzat Ç. geri dönecek mi?

Düzenleyen:
Behzat Ç. geri dönecek mi?

MAGAZİN Haberleri

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin ocak ayında tekrardan çekileceğini duyurarak tartışmalara son noktayı koydu

Son zamanlarda geri dönmesi tartışılan Behzat Ç. için 'dönerse iyi olur' diyen Erdal Beşikçioğlu, dizinin tekrardan geri döneceğini resmen duyurdu. Yayınlanacağı kanal ile ilgili olarak ise görüşmeleri büyük ölçüde sonuçlandığı ve bir pürüz çıkmadığı takdirde 'Blu TV' olacağını açıkladı.

YENİ KANALI DİKKAT ÇEKTİ

Telif hakları nedeniyle görüşmeleri uzayan Behzat Ç.'nin yeni kanalı, Erdal Beşikçioğlu tarafından 'Blu TV' olarak duyuruldu. Hürriyete konuşan Beşikçioğlu, " Kanal D'nin dijital platformu Blu TV'yle bu konuyla ilgili konuşuyoruz. Onlar da çok heyecanlı, biz de çok heyecanlıyız, izleyici de. Umarım telifiyle ilgili bir sıkıntı olmaz. Ben oynamaktan keyif alırım." ifadelerini kullandı.

Bu haber kimi takipçilerini üzerken, kimisini ise sevindirdi. D-Smart'ın bir uygulaması olan Blu TV'de, bundan sonra Behzat Ç.'yi izlemek için ekstra abonelik ücreti ödenmesi gerekiyor.

MOBİLDEN DE İZLENEBİLECEK

Dünyayı sarsan internet ve mobil tabanlı dizi yayın kuruluşu Netflix'e benzer olarak tasarlanan D-Smart'ın Blu TV'si, kullanıcılara mobilden tv izleme imkanı da sunuyor. Eski bölümleri de istenildiği zaman izleyebilme imkanı tanıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...