Gizli kral Vural

Gizli kral Vural

SPOR Haberleri

Gizli kral Vural, haftalarca düşme hattında yer alan ligin 2 mütevazı takımı Elazığspor ile Akhisar, ikinci yarıda topladığı puanlarla birçok güçlü takımı geride bıraktı.

Gizli kral Vural, haftalarca düşme hattında yer alan ligin 2 mütevazı takımı Elazığspor ile Akhisar, ikinci yarıda topladığı puanlarla birçok güçlü?takımı geride bıraktı. nbsp;Gerçek kaptan, fırtınalı denizde gemisini karşı sahile ulaştırandır. nbsp;2012-13 sezonu geride kaldı.Mersin İdman Yurdu, Orduspor ve son olarak da Belediyespor Spor Toto 1.Ligi'ne düşerken, sezonun başlarında herkesin düşecek gözüyle baktığı Elazığspor ile Akhisar özellikle 10'uncu haftadan sonra yaptıkları atakla ligi birçok takımın üzerinde tamamladılar. nbsp;Yılmaz Vural ile Hamza Hamzaoğlu, kadroları ve mali kaynakları son derece kısıtlı takımlarla adeta destan yazdılar. Vural, ligin 7. Haftasında Sanika Boru Elazığspor'un başına geçtiğinde takımın yalnızca 3 puanı vardı. Vural'la birlikte 8. haftadan itibaren tamı tamına 39 puan topladı Elazığspor. Aslında Vural'ın Elazığ'ın başına geçtiği haftayı baz alır ve ligi oradan başlatırsak, Gakkoşlar'ın Kasımpaşa, Gaziantep, Eskişehir, Trabzon ve ilk yarının yıldızı Antalyaspor gibi birçok takımı geride bıraktığını görüyoruz.
HAMZAOĞLU GERÇEĞİ
Yılmaz Vural'ın hedefi 'düştü' gözüyle bakılan Elazığspor'u ligde tutabilmek idi; bunu başardı. Elazığspor gibi son derece kısıtlı bir kadro ve sınırlı kaynaklara sahip olan bir takımı, fırtınalara, dalgalara rağmen sağ-salim karaya ulaştırmak her babayiğidin harcı değildir. Yılmaz Vural ve Hamza Hamzaoğlu'nun başarısı bu bakımdan, bir takımı şampiyon yapmak kadar önemlidir. Lig sonrası Vural, başka hedeflere doğru koşmak adına istifasını sunarken, Hamzaoğlu, "Bu takımda daha yapacağımız çok şeyler var. En büyük sıkıntımız, şehrimizde Süper Lig'i kaldıracak bir stadımızın olmaması ve maçları hep dışarıda oynamamızdır. Bu takıma yapacağımız birkaç takviye ile daha iyi olacağımıza inanıyorum. Yeni sezonda da takımımın başındayım" diye demeç verdi. Fatih Terim'i, Galatasaray'a arka arkaya ikinci, kendi kariyerinde 6'ncı şampiyonluğu yaşattığı için tebrik etmek gerek. Ancak Terim İmparatorsa, Vural ve Hamzaoğlu da Süper Ligin gizli kralları olduğunu unutmamalıyız. nbsp;Hüsamettin ACAR
nbsp;Gizli kral Vural
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...